top of page

Četvrti DroneDays: Budućnost je u zrakuDroneDays 2024, najavljuje svoje četvrto izdanje, koje će se održati 8. i 9. listopada 2024. godine u zgradi Sveučilišta u Zagrebu (SEECEL), u Zagrebu.

Ovo najznačajnije okupljanje stručnjaka i operatera za dronove u Hrvatskoj i regiji, obuhvaća širok spektar tema s naglaskom na aktualna istraživanja i napredak u industriji bespilotnih letjelica.


Na ovogodišnjim DroneDays sudjelovat će stručnjaci iz akademske zajednice, poduzetništva i industrije, s ciljem predstavljanja novih tehnologija i izazova u primjeni bespilotnih letjelica. Uz predavanja koja su dio službenog programa, sudionici će imati priliku sudjelovati u panel raspravama i stručnim radionicama.


Dodatno, posjetitelji će imati priliku posjetiti izložbeni prostor poduzeća gdje će biti predstavljene najnovije usluge i proizvodi, pružajući im uvid u najnovija dostignuća i mogućnosti u području bespilotnih letjelica.


Četvrto izdanje DroneDays 2024 predstavlja nastavak uspješnih prethodnih događaja koji su obilježili razvoj industrije bespilotnih letjelica u regiji. Uz strelovit razvoj industrije, sve veći raspon primjene dronova i inovativne istraživačke rezultate, budućnost je doslovno u zraku. Zabilježite datum, jer ovo je događaj koji ne smijete propustiti!


DroneDays 2024 organizira FER-ov Laboratorij za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS), Sveučilište u Zagrebu i Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER), a skup je sufinanciran iz Horizon Europe projekta AeroSTREAM.


Registracije su sada otvorene! Iskoristite priliku i osigurajte svoju ulaznicu po promotivnoj cijeni za rane prijave do 1.8. Prijavite se ovdje.


Više o događaju možete pronaći na službenoj web stranici: http://dronedays.fer.hr/
Comments


bottom of page